piatok 27. júla 2018

Villarreal dühöngő miatt büntetést. BÍRÓ maradt egy zsák a Real elnöke azt mondta

Vasárnap Villarreal volt elég pusztában. unibet befizetési lehetőségek A hazaiak vezettek felett a híres Real Madrid már 2: 0, de a második felében a mérkőzés elveszett és elvesztett 2: 3. Vezető a csapat a La Ligában kiegyenlítette után vitatott által kiszabott büntetés keze kapitány Bruno Soriano. "A büntetés nem volt" gondolkodású Villarreal elnöke Fernando Roig.


"Yellow Submarine" kellene mérkőzés csodálatosan. Még 56 perc elteltével a játékosok által vezetett 2: 0, és elérte a győzelem. De a Real lélegzett hatalmas forgalom, ami végül sikerült a kedvenc, és nyert 3: 2.

Az unibet online sport fogadás ellentmondásos pillanat előtt a település 2: 2. Toni Kroos 71 perc lőtt a bal mögött a dobozt, a labda visszapattant a kézi Bruno Soriano.Judge fütyült a büntetést, és Cristiano Ronaldo proměnil.¨

„Gil Manzano és asszisztensei elhagyta a stadiont a táskák a Real Madrid. Azt hiszem, hogy ez nem helyes," mondta unibet fogadási bónuszok élesen Villarreal elnöke Fernando Roig a meccs utáni interjúban Radio Marca .

„Miután a büntetés, ami nem volt, akkor nem beszélhetünk a forgalma a Real Madrid. Mindenki azt mondja, hogy a labda lepattant a kezét, de ez nem jelenti automatikusan a büntetés", dühöngött otthon főnök.

< p> Villarreal érzi súlyosan megsérült szerint a klub Soriano aligha elkerülhető, hogy ne érintkezzen a légg� �mb. A játékvezető, unibet üdvözlő bónusz ezért értékelte a helyzetet a baj, nincs büntetés nem ásni.

„A visszajátszások világosan látni, hogy nem tudtam csinálni semmit. Azt mondta a bíró, hogy nem vágja le a kezét.Egyértelmű, hogy ez nem a büntetés, hanem a bíró azt mondta, a másik, „gondolkodó Soriano.

képviselői a Real a vitatott helyzetben is kifejezetten nem akar." A játékosok azt mondta, hogy a büntetés, de nem láttam „mondta a meccs után edző" fehér balett „Zinedine Zidane." Soha nem beszélve a bírók. A helyzet és fütyült, ahogy van „, mondta a francia labdarúgó-legenda.

Köszönöm lőtt a Real nyer, akkor szerezte a mérkőzés 83. percében Álvaro Morata, tartsa az élvonalban a bajnoki táblázat. Ez vezet egy ponttal megelőzve a Barcelona, ​​de még mindig van egy játék a kezében.

unibet fogadás bónusz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára