piatok 27. júla 2018

Kancsal után fejbőr Pilsen felé Európába, és harcolni fogunk a cím

eufória és szó a címe? Még nem. Slavia edző Jaroslav Šilhavý után is megmaradt győztes 1: 0 felett Pilsen szerény mesteri, mint az ő szokás. Mégis nem elrejteni nagyon boldog.Nem csak az eredmény, hanem ahogy a csapat http://www.wikidot.com/user:info/kabober bemutatta. „Ez volt a nagy meccs, és megmutatta nekünk, hogy mi a helyes úton" élveztük Slavia edző, aki a meccs után, hogy gratuláljak a vezető Jaroslav Tvrdík klub és a kínai delegáció.

Šilhavý egy órával a meccs után tele érzelmekkel. „Van egy ilyen ingatag a mi teljesítményt, és különösen a végén, amikor lőtt a tizenegyedik órában," mosolygott tapasztalt edző. „Akkor, amikor láttam, hogy a rajong� �k ültek, és nem is akarja elhagyni, ez egy szép látvány," mondta lelkesen.

Csak gyorsan, de az edző Slavia figyelmeztetett, hogy még azután is megnyerni Plzen nem az ő csapata felett repülni ország . „Mi lesz megfékezni a eufória újra.Csak a kemény munka lehet folytatni „mondta Silhavy, aki elismerte, hogy a kórteremben elején a nagy sikerű szorosan kötődik figyelte nagy elvárások.

" Belépő a mérkőzés nem optimális, idegesség volt egy csomó tudni. Pilsen nyugodtabb volt, de mentünk vágy. Sokkal inkább egy taktikai csatát. A végén már nem volt esélye felbátorodva. És azt hiszem, a második felében megérdemeltük „mosolygott hunyorogva.

E célból https://www.prestashop.com/forums/profile/1491035-kabober/ Slavia tolta a labdát a hálóba, és vette az összes pontot hozzájárult Slavia coach elsősorban két dolgot. „A játék természetesen nagyon b efolyásolta Reznikov kizárás" bevallotta edzője az egyik legfontosabb tényező.A második, az ő merész helyettesítés és általában aktívan haza.


„Azt hiszem ellen tizenegy, mentünk a győzelemért. Mondhatnánk, hogy ez egy jó sorsolás, de többet akart, és végül sikerült, „élvezte http://www.colourlovers.com/lover/kabober Silhavy. „Azt hiszem a változó javára. Főként Mesanovic játék újjáéledt amennyit tud. Azt Tecl elegendő segítséget, „dicsérte.

A legtöbb Silhavy de élvezte összképet csapata. „Ez volt a nagy meccs, szeretnénk játszani ezeket. Haladunk Európába. Mindannyian dicsérték megnyerése után 8: 1 Pribram, https://www.intensedebate.com/people/kabober1 de a meccset Pilsen volt az egyi k, hogy azt mondtuk, hogy haladunk a helyes irányba „, örvendezett edzője Slavia.

Mégis, amikor jött a cím, óvatos volt. „Azt szeretnénk, és harcolni fogunk érte. A játék, de van egy borzasztó sok pontot.Most elsősorban azt kell készülni Teplice. Ha megtartjuk a pontot gyűjtött, és mi naskakovat majd meg látjuk „, mondta Silhavy.

A beszéd is jött egy érdekes pillanat, amikor a kapus Jiří Pavlenka elismerte elején a második felében a TEC és Pilsen, és van egy sarok . „Be kell vallanom, hogy mi körülbelül az utastérben, miután a játék szórakoztató. George azt mondta, hogy ez a pont jelenik meg, ha ismerte, és három perccel később megkapta a cél. Így ismerte a babona, „nevetett kancsalság. „Természetesen ez egy nagyszerű gesztus a fair play", mondta.

https://asknature.org/members/kbober/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára