piatok 27. júla 2018

Özil elismerte kemény érv a Real. Gyáva, kiabált vele, Mourinho

Az Arsenal középpályása Mesut Özil kiderült, az ő új könyve érdekes konfliktus fülke Real Madrid. A korábbi edzője „fehér balett" José Mourinho tárcsázott teljesítményét a német képviselője előtt csapattársai kiabált vele keményen. Özil, de nem tetszett, amit később megbánt. „Mourinho hirtelen utáltam, még ha volt valahol a unibet online fogadási útmutatók közkedvelt," ismerte műszaki futballista, akinek ő volt a portugál mindig gyenge.

Özil önéletrajzában leírta, hogy nem messze a real Madrid ment ott edző Mourinho. Miközben a labdarúgó világ tudja, hogy a két egymással gyakran zengjetek. De nem mindig volt ez így.Különösen nem egy az utastérben a Santiago Bernabéu.

Mourinho nem t etszik Özilův teljesítményt. „Gondolod, hogy ha fel két pontos halad, és ez elég? Azt hiszed, annyira jó, hogy játszhat a 50%? „Kérdezte a portugál edző komor német csillag.

Ezt a Özil megállt, unibet sportfogadás bónuszok nézett díjat a szemébe, és folytatta. „Azt akarom, hogy játszani, mint te. Azt akarom, hogy játszani, mint egy ember, akkor is, ha elveszíti a labdát, „mondta Mourinho. „Megnéztük, mint két bokszoló, akik egymást időnként elengedni", mondta Özil.

A német középpályás helyzet még rosszabb. „Ha annyira jó, miért nem mész egyedül játszani? Tehát azt mutatják nekünk, „csattant unibet fogadási bónuszok az interneten Mourinho.De mint mindig tudta, mit mondjon.


Özilova reakciókban nem vesznek részt.

„A hozam? Gyáva, „mondta Özil szemét. „Mit akarsz? Adunk egy forró zuhany, mossa meg a haját, és egyedül lenni? Vagy azt akarja, hogy a csapattársak, a rajongók, és mutasd meg, mit tudsz? Ne feledd, én nem kellesz, „Mourinho üvöltötte az egyik csillag a Real Madrid.

Özil abban a pillanatban nem volt tartós. „Miután dobtam a mezt Mourinho, vett egy törölközőt, és bement a zuhany," mondta. „Később megbánta. Bocsánatot Sergio Ramosovi és az egész csapat, „tette hozzá a jelenlegi Arsenal középpályása.

kérdések és Arsenal

Özilova könyv megjelent sok rajongó a nem túl jó idő. Az Arsenal azért van, mert már régóta bírálják azért, hogy kevés lelkesedést és alapvetően nulla erőfeszítést a védekező.És Arséne Wenger nem José Mourinho, aki már kiabált keményen rá.

„Özil szüksége van egy edző, mint unibet fogadási bónuszt Mourinho, Wenger nem volt neki az ideális menedzser. Szüksége van valakire, aki tényleg vyhecuje. Csak akkor adja a legjobb teljesítményt „, írta a honlapon goal.com szakértő Peter Staunton.

A megállapodás egyéb szakértők és a szurkolók. Ő újjáéledt Bár Arsenal beleszeretett, de az elmúlt hónapokban, a német gyártó csalódni. Ezért a találgatások az indulás. Elég lehet, de azt is, hogy nyáron elhagyja az Arsenal edzője Wenger.

unibet élő fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára